Georganiseerd door de Organic Farming Association of India (OFAI)

Driedaagse bijeenkomst Organic Mahotsav 2019 vindt eind november plaats

Organic Mahotsav 2019 is de zevende editie van de populaire tweejaarlijkse bijeenkomst die georganiseerd wordt door de Organic Farming Association of India (OFAI). Het evenement wordt gehouden in Udaipur, Rajasthan in Shilpgram van 29 november tot 1 december 2019.

De conventie biedt een platform voor biologische telers uit heel India om informatie uit te wisselen, te leren en te groeien. Befaamde wetenschappers, beleidsmakers, zaadproducenten, en innovators zullen samenkomen om de ontwikkelingen in de biologische teeltsector te bespreken op een gezamenlijk platform. Het ultieme doel van dit platform is om telers te laten groeien, terwijl ze ook natuurlijke bronnen willen aanvullen.

Het nieuwe onderdeel van dit jaar is dat OFAI ook consumenten bij het evenement betrekt die de biologische beweging steunen. "Bewustzijn en betrokkenheid van de jeugd in elk onderdeel van de biologische landbouw is hierbij zeer belangrijk. Daarom wordt een jeugdprogramma ontwikkeld om innovatieve ideeën op het gebied van de biologische landbouw te promoten", zegt Illiyas KP, de voorzitter van OFAI.

Shilpgram, dat 3 kilometer van Udaipur ligt, is verspreid over een bergachtig terrein tussen de Aravallis. Het is een etnografisch museum dat de levensstijlen van de inheemse bevolkingen van de Westzone uitbeeldt.

Voor meer informatie: www.convention.ofai.org 

Bron: Pure & Eco India


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven