"Ontwikkeld voor no waste-winkels, verpleeghuizen en scholen"

Biologische vegan spreads nu ook in verpakking van 900 gram

Tholen - Vier van de biologische en vegan spreads van De Hobbit zijn nu ook verkrijgbaar in een verpakking van 900 gram. "We hebben vier gekozen voor producten die binnen ons gamma goed verkopen en qua smaak en kleur erg aantrekkelijk zijn. Het gaat om de amandel-prei, erwten-munt, paprika-basilicum en wortel-gember. De eerste is op basis van tofu, bij de andere spreads vormen biologische groenten de hoofdmoot", vertelt Edith Gomes vanuit het Belgische Maldegem waar De Hobbit al sinds 1983 biologische vleesvervangers produceert.

Edith geeft aan dat deze verpakking speciaal voor twee verschillende kanalen ontwikkeld is. "Allereerst richten we ons hiermee op de no waste- en verpakkingsvrije winkels. De meeste producten die daar in het schap liggen kunnen wat langer bewaard worden. Veel winkeliers kiezen er tegenwoordig voor om daarnaast diverse verse producten aan te bieden. Dit om meer klanten te verleiden om tenminste wekelijks een bezoek aan de winkel te brengen. Er zijn winkels bij die de spreads in de verpakking in het rek leggen, anderen scheppen het er uit en bieden het in bakken aan."

De grootverpakking van 900 gram is volgens Edith ook erg geschikt voor gebruik in verpleeghuizen en op scholen. "Ik merk dat ze op scholen niet altijd de nadruk leggen op het biologische en vegan aspect van onze producten, maar er eerder voor kiezen om het als groentespreads aan te bieden. Zo zorgen ze er in de verschillende sectoren op hun eigen manier voor dat de eindgebruiker kan genieten van onze producten."

Voor meer informatie:

Edith Gomes
De Hobbit
Nijverheidslaan 7-9
B-9990 Maldegem
+32 (0)50717020
edith.gomes@hobbit.be  
www.hobbit.be  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven