Laatste editie van dit jaar op 24 november

MAK's Biomarkt in Blokker keert in maart weer terug

MAK's Biomarkt, de kleinschalige, maandelijkse streekmarkt, met biologische en duurzame producten van lokale ondernemers vindt dit jaar voor het laatst plaats op zondag 24 november van 10:00 tot 16:00 uur.

Het vaste aanbod op de streekmarkt bestaat uit biologische kaas van Rico's Biokazen, ecologische olijfolie en balsamico-azijn van Cantos Import, pure broden, broodjes en bakkerswaren van Bakkerij Raat, en alles voor gezonde energie van Life Energy. Honing & Heerlijkheden zorgt dit keer voor verse groente en fruit uit de regio en diverse honing-producten. Zuster Evie en Grutterswinkel de Glazen Pot verkopen ambachtelijk lekkers, bakpakketten en kruidenierswaren. De kraam van Pauline’s Kaarsenatelier staat vol handgemaakte, gerecyclede kaarsen – oud kaarsvet is zeer welkom.

MAKS’ Biomarkt vindt van maart t/m november plaats op de laatste zondag van de maand, van 10:00 tot 16:00 uur op het terrein van MAK Blokweer, Kloosterhout 1-2, 1695 JC Blokker. Tijdens de markt zijn het bezoekerscentrum, de kijkboerderij en het natuurpark geopend. Toegang is gratis. Honden zijn niet toegestaan. Voor meer informatie: www.mak-blokweer.nl

Bron: Medemblik Actueel


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven