Facebook moet extra aandacht voor boomplantactie opleveren

Speciaal om de boomplantactie  op biologische boerderijen extra onder de aandacht te brengen is er vanaf maandag 11 november een nieuwe pagina op facebook geopend.

Op deze pagina wordt de oproep aan de biologische boeren om in de periode van 23 november tot 23 december een boom te planten voor iedere hectare die zij bewerken nader uitgelegd.

"Ook roepen wij de biologische boeren die deelnemen aan de actie op zich op deze pagina aan te melden. Zij kunnen dan ook hun plantplan en hun idee achter hun plantplan omschrijven. Bij deze omschrijving zijn natuurlijk illustraties van harte welkom. Zo hopen we een mooie verzameling inspirerende plannen en verhalen te kunnen bundelen", vertelt Gerrit Marsman, een van de initiatiefnemers.

"Graag zien wij het idee nog verder verspreid onder biologische boeren. Velen weten er van, maar een deel misschien nog niet en beter twee keer het plan gezien dan helemaal niet. Natuurlijk is facebook ook een uitstekend middel om het idee en de biologische landbouw onder de aandacht van uw vrienden/volgers te brengen", besluit Gerrit namens de initiatiefgroep, waar ook Arie van de Berg en Jeroen Groenewegen deel van uitmaken. 

Klik hier voor de facebookpagina.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven