Actie Familie Pompoen start op 11 november

Vanaf 11 november kunnen klanten meedoen met de Familie Pompoen. Ze kunnen hun 'familiepompoen' kopen in alle Odin winkels en online.

"Als ik zaadvaste rassen teel, trekt het gewas mijn aandacht", zei Warmonderhof-tuinder Isabel Duinisveld in een eerder artikel.

Het is de bedoeling om een lekker gerecht van de pompoen te maken en de gewassen en gedroogde zaden terug te sturen naar Isabel Duisveld, Warmonderhof-tuinder, met de bijgeleverde retourenvelop. De klant vermeldt hierbij wat hij/zij van de pompoen vindt en hoe die smaakt. Zo helpen zij mee de volgende generatie familiepompoenen te verbeteren.

Grote Familie Pompoendiner
Klanten die meedoen maken kans op vrijkaartjes voor het Grote Familie Pompoen diner op 31 januari 2020 in Cultuurcentrum Antropia in Driebergen. Gerenommeerd kok Eric van Veluwen presenteert een menu waarbij in alle gangen pompoen te proeven is. Van amuse tot dessert. Isabel geeft samen met veredelaar Jan Velema tussen de gangen door uitleg over biodynamische zaadteelt.

Samen pompoenen zaaien
Ook krijgt de hele Familie Pompoen een uitnodiging voor de Zaaidag op Warmonderhof in april/mei 2020. Samen met Isabel en Jan worden de ingestuurde pompoenzaden gezaaid.

Over de Familie Pompoen
Familie Pompoen is een samenwerkingsproject van Odin, Stichting Demeter, Stichting Warmonderhof en Hofweb. Zij willen hiermee meer bekendheid creëren voor hoe zaden geteeld worden en hoe rassen worden ontwikkeld.

Bron: Odin


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven