28 November 2019: Vierde editie Biotechniekdag

"Nieuwste biotechniekinnovaties en ontmoeting"

Op 28 november 2019 vind alweer de 4e BIOtechniekdag plaats. Het is inmiddels een echte traditie geworden waar telers en mechanisatiepartners al vanzelfsprekend mee rekenen. De BIOtechniekdag is een dag waar telers de nieuwste innovaties op gebied van Biotechniek zien, daarnaast is het een belangrijk moment voor de telers om elkaar te ontmoeten. Vanuit binnen- en buitenland verwachten de organisatie rond de 1000 bezoekers voor de dag.

Diverse merken en bedrijven laten deze middag weer nieuwe innovaties zien, ook dit jaar bewaren mechanisatiepartners hun innovaties speciaal voor deze middag. De aanmeldingen van mechanisatiepartners is nog niet gestopt. Wel kan de bezoeker in elk geval rekenen op: de folielegger met doorzaaimachine in de Delphy innovatiestand, GPS techniek, (gerobotiseerde) schoffeltechniek , wiedeg techniek, wiedbedden, brandertechniek, zaai- en planttechniek, korstenbreker techniek, grondbewerkingstechniek, ecoploegen, en bewaartechniek van diverse merken, evenals uien oogsttechniek, wastechniek en diverse kleinere machines/innovaties.

Internationaal karakter
Ook dit jaar krijgt de dag weer een internationaal karakter. Er zijn wederom internationale biotelers aanwezig waarmee het een echte dag van én voor de telers uit heel Europa wordt. Voor internationale telers is er rondom de BIOtechniekdag de mogelijkheid om deel te nemen aan diverse bedrijfsexcursies op gebied van biologische teelt.

Doelgroep
Op 28 november zijn alle biotelers, omschakelaars en telers met speciale interesse in Biotechniek van harte uitgenodigd. Op de website www.biotechniekdag.nl kunnen telers zich aanmelden voor de dag.

Sponsoren
Niet-telers (handelspartijen, toeleveranciers, ketenpartijen, etc..) kunnen de dag bezoeken indien ze ook de BIOtechniekdag financieel mee willen ondersteunen in de vorm van sponsoring. Met deze sponsoring krijgen nieuwe technieken een plek op de dag die nog geen eigen verkoopkanaal hebben. Deze innovaties staan in de Delphy innovatiestand. Diverse bedrijven hebben zich inmiddels als sponsor aangemeld. Zoals Van Reijsinger Source, telersvereniging de Schakel, Agrico, Agrifirm, Schaap, NoordZuidlijn, Green Organics, Telersvereniging Nautilus, Polderfresh, Aaldering Biouin, Bejo en Rijk Zwaan.

In het kort
Locatie: Firma Hagranop, Tollebeek,
Datum: 28 November 2019, van 12.00 uur tot 20.00 uur. 

Bedoeld voor bio telers en telers met speciale interesse uit akkerbouw en groenteteelt. Te zien zijn machines die specifiek voor biologische teelt en/of groenteteelt zijn. Hierbij wordt naar de noviteitswaarde/aard van de getoonde machines gekeken. Alleen echte machines worden getoond, dus enkel functionele ondersteuning met filmpjes of posters.

Via de vernieuwde website www.biotechniekdag.nl kan men zich gratis aanmelden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven