Twee varianten verkrijgbaar: Bio Breakfast en Bio Borrel

"Kerstpakketten vol producten waar we trots op zijn"

Tholen - Bij Odin zijn ze al druk bezig met het maken van kerstpakketten. Er zijn dit jaar twee pakketten verkrijgbaar; Bio Breakfast en Bio Borrel (alcoholvrij). De pakketten zijn vanaf nu te bestellen. "In onze kerstpakketten zitten speciaal geselecteerde producten, 100% biologisch en het liefst biodynamisch. Er zitten producten in waar we heel trots op zijn", vertelt Marina de Smit namens Odin.

De producten worden voorzien van 'inlays' met daarop productinformatie. Zo weet de ontvanger van het pakket exact waar alle producten vandaan komen. "In het ontbijtpakket zit onder meer de biodynamische kaneel-gemberthee van Sekem uit Egypte. Hier zijn er erg trots op, Odin verkoopt Sekem exclusief in Nederland. Pannenkoekenmeel vinden we goed passen bij de black current-lemon siroop die ook in het pakket zit. En Joannusmolen is een partij waar we zo ongeveer sinds de oprichting mee samenwerken. Het ontbijtpakket bevat ook twee prijswinnende producten, zoals de extra pure (50%) hagelslag van De Nieuwe Band. Deze kwam als winnaar uit een smaaktest van 'Voor de Wereld van Morgen'. De andere prijswinnaar is de aardbeienmoestuinjam van Mariënwaerdt, dit is de lekkerste jam volgens De Telegraaf."

Het borrelpakket bevat onder meer natural corn chips (van Amaizin), Tunesische dadels, pain de camusette van l'Angélus en ginger beer. "Dit ginger beer is een mooi alternatief voor alcohol. In het borrelpakket zitten ook een extra vergine olijfolie en Kalamata olijven van Epikouros. Achter deze biodynamische producten zit een heel mooi verhaal. Deze Griekse boeren oogsten vogel- en insectvriendelijk, door grote zuigmachines links te laten liggen."

Marina erkent dat er veel werk komt kijken bij het samenstellen en produceren van deze kerstpakketten. "We kopen de producten gewoon in, er zijn eerlijke prijzen betaald. De pakketten produceren we allemaal in eigen huis, waardoor er natuurlijk wel extra handelingskosten bij komen kijken. Zo voorzien we de pakketten van een feestelijke wikkel en er komt FSC-houtwol in. Er gaat al met al heel wat werk in zitten. We zien deze kerstpakketten dan ook meer als service-artikelen. We vinden het vooral heel belangrijk dat we een mooi bio-pakket kunnen aanbieden."

Voor meer informatie: communicatie@odin.nl, www.odin.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven