Craft Dairy in FOOD100

Craft Dairy is opgenomen in FOOD100. “Het verhaal over glas slaat aan", vertelt Yuri Blanken. "De uitverkiezing van ons bedrijf in de Food100 van 2019 bevestigd dat zeker nog eens. De Food100 is een lijst van gamechangers in de voedingssector met échte plannen voor de toekomst. Hieruit blijkt maar weer dat glas niet ouderwets is, maar de duurzame verpakking voor deze tijd!"

Door het glas te laten bedrukken sparen we niet alleen etiketten uit, maar zorgen we ook voor zeer onderscheidende producten in het zuivelschap. Ook als we het nieuwe glas aankopen verzekert onze leverancier ons dat dit al uit minimaal 70% gerecycled glas komt.

Naast de mooie eigenschappen voor het product, want glas is ook het beste voor de smaak van zuivel,  zijn deze duurzaamheidsaspecten een extra motivatie om te proberen zo snel mogelijk definitief afscheid te nemen van de laatste kunststof verpakkingen. Craft Dairy wordt dan een 'Plastic Free Milk Company'. Het kost ons meer tijd, meer werk, en we maken dus ook meer kosten, maar dat is het dubbel en dwars waard. Met de omzetting van onze Griekse Yoghurt naar glas hebben we een grote stap gemaakt. Klaar voor de toekomst, al bijna helemaal in glas.

Voor meer informatie:
info@craftdairy.nl
www.craftdairy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven