Randijk Bamboe & Hoveniers genomineerd

Wie wordt de winnaar van de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden?

Op 29 oktober wordt tijdens het Leusdense Ondernemerscongres bekend gemaakt wie de winnaar is van de Stimuleringsprijs voor Ondernemend Leusden. Deze jaarlijkse prijs wordt toegekend aan een Leusdens bedrijf dat voldoet aan de selectiecriteria innovatief, onderscheidend en maatschappelijk relevant. Dit jaar zijn genomineerd ARAG SE, Mechan Groep en Randijk Bamboe & Hoveniers.

Online kan op de website van Rabobank Amersfoort Eemland tot 27 oktober worden gestemd. Ook op het Ondernemerscongres kan een stem worden gegeven op deze 3 bedrijven. Wie wordt de Leusdense ondernemer van 2019?

Genomineerd zijn is al een feestje
Randijk Bamboe & Hoveniers is zeer verguld met de nominatie. Als klein Leusdens bedrijf aan de Laapeerseweg hebben zij in 20 jaar tijd een bloeiend bedrijf gerealiseerd als bamboespecialist, biologische kwekerij en hovenier. Niet alleen lokaal, maar ook landelijk een innovatief bedrijf dat duurzaamheid, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid combineert.

Erwin Kooijman en Kyra Gunneweg, eigenaren Randijk Bamboe & Hoveniers.

Erwin Kooijman: "Ons bedrijf voeren we met ons hart. Hart voor de natuur, voor onze producten maar zeker ook ons team. We zijn superblij om genomineerd te zijn. Op zich al een feestje, gezien de vele leuke reacties die we kregen uit ons netwerk van klanten, leveranciers, familie en vrienden. Een mooie waardering voor het werk en de producten waar wij in geloven. Uiteraard vinden we het helemaal fantastisch als we de prijs straks ook winnen. Wat ons betreft zeggen we: Stem op de groenste, want dat is Randijk Bamboe & Hoveniers!"

Klik hier voor meer informatie over de genomineerden, het juryrapport en de mogelijkheid om te stemmen.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven