Nieuwe producten bij Delhaize België en Luxemburg

Love My Veggies zet eerste internationale stappen

Vol trots presenteren de zussen Kim en Kelly en tevens founders van Love My Veggies hun nieuwe assortiment multipacks, die vanaf nu te koop zijn bij Delhaize.

"We zijn enorm blij met de nieuwe producten. We hebben gekeken naar de wensen van onze klanten en de trends in de markt en deze vertaald naar vier mooie multipacks met leuke vormen en smaken. Allemaal gezond en verantwoord én met groenten en fruit. Er zitten 4 kleine portie zakjes van 15 gram in een grote zak van 60 gram."

Love My Veggies heeft een duidelijk streven. "Wij werken vanuit ons gevoel en moederhart. Onze producten zijn altijd 100% natuurlijk en biologisch. We gebruiken de best mogelijke ingrediënten en geloven erin dat kindervoeding vrij moet zijn van onnatuurlijke toevoegingen.

Love My Veggies bij Delhaize

"Samen met Delhaize zijn we deze samenwerking aangegaan om nog meer verantwoorde kindervoeding de schappen in te krijgen. In België zagen we nog genoeg kansen voor meer verantwoorde tussendoortjes. Samen met de category manager hebben we dit vervolgens vertaald naar het huidige assortiment. Het kan niet anders dan, dat de klanten van het Delhaize babyschap hier blij van worden. Zoveel keuzes en smaken zijn echt een innovatie voor schap. We kunnen niet wachten om samen nog meer stappen te nemen. Samen sta je sterk!"

De producten van Love My Veggies zijn vanaf 14 oktober te koop bij Delhaize.

Voor meer informatie:

Kim Ros en Kelly Rietbroek
Love My Veggies B.V.
06 55867742 (Kim)
06 51169174 (Kelly)
info@lovemyveggies.nl  
www.lovemyveggies.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven