Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fotoreportage Anuga 2019

Tholen – Anuga, 's werelds grootste handelsbeurs voor eten en drinken, vierde dit jaar zijn honderdjarige bestaan. De gigantische beurs in Keulen wordt vrijwel door iedere foodspecialist bezocht. Ook dit jaar (5-9 oktober) waren er weer verschillende bio-bedrijven aanwezig op de beurs, zowel Nederlanders als Belgen. 

Klik hier om de fotoreportage te bekijken.

De Smaakspecialist, Tradin Organic Agriculture, Lovechock en Brinkers Food.

De bedrijven die exposeren op de beurs, hebben een breed internationaal publiek. Er zijn verschillende nieuwe producten geïntroduceerd, zoals chocola, oliën en kazen. In de fotoreportage laten verschillende bedrijven hun nieuwe bio-producten zien. Spack introduceerde hun nieuwe olie, Lovechock presenteerde het merk Little Love, Treur Kaas hun prijswinnende kazen en Henri Willig een nieuwe range gebaseerd op de bloedlijn Willig.  

Internationaal wordt er ook steeds meer aandacht aan bio-producten geschonken. Zo waren er noten- en zuidvruchtenleveranciers uit Iran, Goji-bessen uit China en zwarte knoflook uit Duitsland.

De Traay, Doens Food, Spack en Rhumveld Winter & Konijn.

Door de vele hallen op de beurs, lijkt het net een klein dorp. Met het idee dat je in iedere hal weer in een nieuwe wereld stapt. Er is zo veel te zien voor de bezoeker, dat je bijna verplicht bent meerdere dagen door te brengen op de beurs. Ook voor de vermoeide bezoeker was er genoeg gelegenheid om te zitten voor een hapje en een drankje.

Klik hier om de fotoreportage te bekijken. 

Voor meer informatie: www.anuga.com