De Kleine Keuken lanceert #kleindilemma-campagne

"We zijn met onze doelgroep meegegroeid"

Tholen - De Kleine Keuken, bekend van biologische babyvoeding en verzorging en biologische snacks, lanceert de #kleindilemma-campagne. Deze campagne is bedoeld om ouders bij te staan in de dagelijkse dilemma's over gezonde voedingskeuzes voor hun kinderen en loopt tot het einde van het jaar. 

Simone, medewerkster bij de Kleine Keuken vertelt: "De campagne is bedoeld om het gesprek te openen over gezonde voeding voor kinderen. Voor baby's kunnen ouders grotendeels zelf bepalen welke voeding zij hun kind geven, maar naarmate kinderen ouder worden, wordt dit lastiger. Ongezonde opties komen voorbij op feestjes, bij traktaties op school, tijdens uitjes, bij opa en oma en gewoon thuis. Dit noemen we kleine dilemma's: houd je vast aan discipline en idealen of geef je toch toe? Vandaar de  #kleindilemma-campage."Als ouder kun je je kind niet alleen maar bleekselderij geven als andere kinderen chips krijgen, zegt Simone. "Wij verkopen bijvoorbeeld de Biologische Teckels. Deze knabbels bevatten geen kunstmatige smaakversterkers die ervoor zorgen dat de zak leeg moet. Daarnaast is hieraan een stuk minder zout toegevoegd dan aan normale chips."

Nieuwe lijn
Ongeveer een jaar geleden is de Kleine Keuken begonnen met de nieuwe lijn, biologische snacks voor kinderen. "We zijn met onze doelgroep meegegroeid en hebben voedzame koeken en chips ontwikkeld. Ouders vinden de weg nu naar het babyschap, maar onze koeken liggen bijvoorbeeld naast de Dora-koekjes, die bomvol suiker zitten. Door de campagne willen we meer herkenbaarheid voor onze producten bewerkstelligen." Sinds de start een jaar geleden heeft de Kleine Keuken een viertal biologische snacks ontwikkeld: Chocokoeko's, Superheldjes, Teckels en Surfers. En nieuwe producten zijn in de maak.

"De Kleine Keuken heeft een grote droom", vertelt Simone. "Wij willen dat elk kind gezond en energiek opgroeit. Daarom helpen wij ouders en opvoeders bij het maken van de beste keuze voor hun kinderen. We laten zien dat de juiste keuze maken niet altijd moeilijk hoeft te zijn. Dat doen we met een team van voedingstechnologen, vakmensen en ervaren ouders."

Voor meer informatie: www.dekleinekeuken.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.