De lekkerste speculaas van Gelderland is biologisch:

Driekant Ambachtscentrum wint speculaaswedstrijd

De beste amandelspeculaas uit Gelderland komt uit Zutphen! Driekant Ambachtscentrum werd uit maar liefst 103 inzendingen gekozen als absolute winnaar van de befaamde landelijke speculaaskeuring van Beko.

Waanzinnig compliment
De speculaas werd beoordeeld door een consumentenpanel en een vakjury. De vakjury keurde de amandelspeculaas 'blind' en kreeg de verpakking niet te zien. De familie Smit van Driekant Ambachtscentrum is ontzettend trots op hun overwinning. Henk Smit: "We vinden zelf al jaren dat we de lekkerste speculaas hebben, maar nu dat ook door een professionele vakjury is erkend, is dat natuurlijk een waanzinnig compliment."

Heel Zutphen overtuigen
Met de prijs op zak, is Driekant Ambachtscentrum vastbesloten heel Zutphen te overtuigen van de onovertroffen speculaaskoek. "De speculaasjes liggen uitgestald in onze winkel. Iedereen mag een stukje proeven. Wel een waarschuwing: eenmaal geproefd wil je nooit meer anders", besluiten de broers Piet en Marijn lachend.

Voor meer informatie: www.driekant.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.