Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe 100% gerecyclede bakjes om friet warm en knapperig te houden

Novolex maakte de introductie van EcoCraft Fresh & Crispy clamshells bekend. Het is een nieuwe lijn doosjes die frites dankzij hun ontwerp warm en knapperig houden. 

De nieuwe doosjes bieden een uniek ventilatiesysteem die de frites warm en knapperig houden. Ze zijn opgebouwd uit Eco-Flute micro golfkarton dat ervoor zorgt dat de doosjes niet indeuken en het voedsel goed bewaard blijft tijdens transport en levering.

Adrianne Tipton, van Novolex: "EcoCraft Fresh & Crispy containers lossen een probleem op waar restaurants en cateraars al lang mee worstelen: hoe houd je gebakken voedsel warm en knapperig totdat je het opdient. Deze doosjes houden zelfs frites knapperig, warm en smakelijk. Dat is een echte innovatie in de voedingsleveringsbranche."

Uit testen blijkt dat EcoCraft Fresh & Crispy containers het beter doen dan andere verpakkingen met veel minder verlies aan temperatuur en een beter behoud van knapperigheid. 

Rick Brown van Foodservice Sales: "We hebben deze doosjes ontwikkeld zodat gebakken voedsel net zo heerlijk bij je thuis aankomt en smaakt als in het restaurant."

EcoCraft Fresh & Crispy containers zijn ontworpen voor restaurants, winkels en supermarkten, cateraars en afleverdiensten. De doosjes zijn voorzien van een precies sluitsysteem en zijn leverbaar in twee verschillende maten. Het is mogelijk om ze per klant te printen.

Voor de tussenlaag van de doosjes is gebruik gemaakt van 100% gerecycled materiaal, dat een stevig en lichtgewicht verpakking oplevert. Het hele doosje is gemaakt met een minimum van 33% gerecycled materiaal. 

Voor meer informatie:
Maria Hernandez
Novolex
Email: media@novolex.com
www.novolex.com 

 

Publicatiedatum: