Franse la Tour en Provence biedt nu biologische appelen aan

“Na 4 jaar geleden te zijn omgeschakeld naar biologische fruitteelt, bieden we onze klanten nu een assortiment biologische appelen van de rassen Gala, Golden, Granny, Braeburn aan,” legt commercieel manager bij La Tour en Provence Lucille Babuel uit.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de appelteelt en zet nu biologische appelen af. “Onze boomgaarden liggen in het hart van de Provence, waar ze profiteren van een zeer gunstig klimaat tussen de Mont Ventoux en de Luberon (Saint Rémy, Isle sur la Sorgue, Cavaillon, Robion).

Onze kwaliteitsserviceteams controleren nauwgezet en dagelijks de kwaliteit van onze producten. Het planten van de boomgaarden, het kweken en oogsten wordt dus enkel uitgevoerd in overeenstemming met de vereisten van de biologische landbouwspecificaties.

De bereidheid van het bedrijf om over te schakelen naar een biologische manier van telen komt voort uit een vastberadenheid om zich aan te passen aan de eisen van de klanten. “We wilden ons aanpassen aan de groeiende vraag naar biologische appelen. Het is erg belangrijk voor ons om al onze klanten tevreden te stellen en ons aan te passen aan de ontwikkeling van de markt. We leveren aan supermarkten, grossiers en gespecialiseerde markten in heel Frankrijk en exporteren ongeveer 20% van onze opbrengst,” besluit Lucille.

Voor meer informatie:  
Lucille Babuel
La Tour en Provence
2822 Chemin de la tour
84300 CAVAILLON
Vaste telefoon: +33 4 90 78 08 84
Mobiele telefoon: +33 6 15 08 28 52
commercial@latour-verdier.fr
www.latour-verdier.fr


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven