Nieuw café geopend in Antwerpen dat ook BD-wijnen schenkt

Lien Ceulemans (32) en Diederik De Gryse (32) openden vorige week  het nieuwe café Ernst aan de Ernest Van Dijckkaai in Antwerpen naast  natuurwijnen en kleinschalige, artisanale bieren of craftbieren schenken ze ook wijn gemaakt van biodynamisch gekweekte druiven.

Lien: "Ernst staat voor ernstig of eerlijk, zoals onze artisanale bieren maar zeker ook ons wijnaanbod. De druiven van onze wijnen worden gemaakt zonder overbodige rommel, ze zijn biodynamisch gekweekt en met de hand geplukt. Ook in de houten vaten waarop ze liggen, worden geen artificiële gisten, aroma’s of kleurstoffen toegevoegd. Puur natuur."

Klik hier om verder te lezen

Bron: HLN


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven