Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Open dagen bij Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight: 14 en 15 september

Op zaterdag 14 september en zondag 15 september 2019 kunnen geïnteresseerden tussen 11:00 en 17:00 uur échte Westlandse druiven van dichtbij bekijken in de druivenserres van Druivenkwekerij Nieuw Tuinzight. Prachtige donkerblauwe en witte druiventrossen, hangen hier onder de groene bladeren aan de ranken.

Bezoekers kunnen de druiven proeven en ook wordt er van alles over verteld. Bij Anja van Demeter kunnen zij terecht met vragen over de biodynamische teelt. In de druivenserres is een expositie van Westlandse kunstenaars en brocante thema’s. Er zijn imkers met bijen en kinderen kunnen zaadbommetjes maken. Op het erf is de hele dag ‘Druifpop’. Een open podium met live muziek van singer songwriters en muzikanten uit de buurt.

Iedereen is van harte welkom en wordt aangemoedigd om op de fiets te komen. Parkeren wordt duidelijk aangegeven. Met de boot: Midden-Delfland vaarnetwerk tussen knooppunt 13 en 15.

Het adres: Zwethkade Zuid 45, 2615 CW Den Hoorn.

Voor meer informatie: www.druivenkwekerij.nl

Publicatiedatum: