Louis Frack, eigenaar Bioburger:

"Ons vlees is 100 procent biologisch"

Louis Frack heeft inmiddels vijf Bioburger-vestigingen opgericht in Frankrijk. "Ons vlees is 100 procent biologisch. We hebben een officieel bio-keurmerk. Je kunt bij ons een biologisch biertje bestellen en we hebben veggieburgers!”

Maar ondernemen in Frankrijk is, volgens Frack, een potje vrij worstelen in een woest woud van wilde regels. “In het begin voelt het alsof iedereen het jou zo moeilijk mogelijk wil maken.” Hij zegt dat het in Frankrijk onmogelijk is aan alle regels te voldoen. “Er zijn er gewoon te veel. Niemand houdt zich aan álle regels, het kan gewoon niet.”

Klik hier om verder te lezen

Bron: Het Parool

 

 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven