Biologisch vlees sparen bij Vomar

Voor consumenten die graag biologisch eten, maar het prijsverschil ten opzichte van regulier vlees te groot vinden, is Vomar een spaaractie gestart voor biologisch vlees: Angus rundvlees, kip of varken.

Klanten ontvangen vanaf zondag 1 september tot en met zaterdag 30 november bij de kassa een gratis bio-punt. Met tien bio-punten is de spaarkaart vol en kan deze worden ingewisseld voor een bio-voucher. De voucher kan tot en met 7 december 2019 worden ingeleverd voor een gratis pak biologisch vlees.

Op de eigen website meldt Vomar het volgende over het biologische Angus rundvlees, dat nieuw is in het aanbod: 

Eet je liever biologisch maar vind je het prijsverschil ten opzichte van regulier vlees te groot? Dat prijsverschil is er met de introductie van het biologische Angus rundvlees bij Vomar nauwelijks meer. De prijzen zijn namelijk vergelijkbaar met die van regulier rundvlees bij andere supermarkten. Dit kunnen we realiseren door de kosten voor het bereiden en verpakken zo laag mogelijk te houden in onze eigen slagerij. Een win-win-win situatie dus. Een goed leven voor dier (3-sterren Beter Leven keurmerk), een eerlijke prijs voor de boer en de laagste prijs voor jou.

Het assortiment biologisch Angus rundvlees bestaat uit maar liefst 16 soorten van kogelbiefstuk tot entrecote en sukadelappen tot riblappen. Naast biologisch Angus rundvlees kun je bij ons ook biologische kippenvlees en varkensvlees vinden. Het assortiment kan per winkel verschillen.

Klik hier voor meer informatie


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven