Bernhard Irrgang per 1 augustus nieuwe voorzitter NATRUE's

Per 1 augustus 2019 is dr. Bernhard Irrgang, hoofd van R&D Natural and Organic Cosmetics bij Weleda, NATRUE’s nieuwe voorzitter voor de volgende termijn van drie jaar. Prof. dr. Florian Stintzing, Head of Science bij WALA Heilmittel GmbH, blijft vicevoorzitter van NATRUE nadat hij in 2018 is benoemd.

De benoeming is unaniem gesteund door het NATRUE bestuur. Volgens NATRUE is de verkiezing een duidelijke reflectie van de kracht en het vertrouwen in NATRUE’s toewijding en bijdrage aan de natural and organic cosmetics (NOC) sector. Het beschermen en promoten van werkelijk natuurlijke en organische cosmetica vereist de waardevolle ervaring en expertise van de leden van NATRUE, die het steunen bij de verdere ontwikkeling van hoog kwalitatieve benchmarks. Deze benchmarks garanderen vertrouwen, zowel van bedrijven als consumenten en maken groei in de sector mogelijk.

Dr. Bernhard Irrgang, hoofd van R&D Natural and Organic Cosmetics bij Weleda AG

Dr. Bernhard Irrgang is zijn professionele carrière begonnen bij REWO Chemische Werke GmbH, waar zijn werk gericht was op onderzoek naar en de ontwikkeling van nieuwe oppervlakte-actieve stoffen en andere actieve ingrediënten voor cosmetica en huishoudproducten. In zijn positie als hoofd laboratorium bij Cosmital SA (Wella AG) werkte hij eveneens aan de ontwikkeling van haarverzorgingsproducten voor de Japanse en Zuid-Koreaanse markten. Dr. Irrgang heeft meer dan vijftien jaar bij Mibelle AG gewerkt, één van de grootste Zwitserse bedrijven op het gebied van persoonlijke verzorging en beautyproducten. Daar bekleedde hij de functie 'Head of Department Research & Development' waarin hij verantwoordelijk was voor formule- en verpakkingsontwikkeling, kwaliteit, naleving van regelgeving en veiligheid. Sinds juli 2017 is dr. Irrgang hoofd van R&D Natural and Organic Cosmetics bij Weleda AG, waar hij verantwoordelijk is voor galenische ontwikkeling, verpakkingsontwikkeling, de ontwikkeling van geuren en, samen met anderen, innovatiemanagement.

Bron: NATRUE


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven