USDA GAIN Rapport - India Exporter Guide

India is één van 's werelds snelst groeiende grote economieën

Met zicht op een veelbelovende markt bleven de Indiase hotel-, restaurant en voedingssector groeien in 2018. Door stijgende inkomens, verstedelijking en maatschappelijke veranderingen stegen de consumentenuitgaven. Hoewel de Indiase demografie er gunstig uitziet met een bevolking van 1,35 mld, waarvan 50% onder de 25 jaar is, is de markt nog steeds moeilijk te navigeren door hoge tarieven, constant veranderende regelgeving en de geografische nabijheid van concurrerende landen. 

's Werelds dichtst bevolkte land in 2026
India is goed voor 17,7% van de wereldbevolking en is 's werelds tweede meest dichtbevolkte land. Men verwacht dat India wat dit laatste betreft in 2026 op de eerste plaats zal staan. Met een bevolking van 50% onder de leeftijd van 25 heeft India de titel van jongste land ter wereld. Wel is er een groot verschil tussen het aantal mensen dat op de arbeidsmarkt komt en het aantal beschikbare banen. 

India is een van de snelst groeiende economieën en men verwacht dat het 's werelds derde grote economie naast de VS en China zal zijn in 2025.

Klik hier voor het volledige rapport.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven