25e Landgoedfair op Heerlijkheid Mariënwaerdt trekt 36.000 bezoekers

Ruim 36.000 bezoekers kwamen naar de 25e Landgoedfair in Beesd, die van 21 tot en met 25 augustus werd gehouden. "Deze jubileumeditie was daarmee met recht een succes. De bezoekers  waren enthousiast over het aanbod, de demonstraties en de gezellige opzet. Ook de standhouders vierden het succes mee en deden goede zaken."

Eén van de extra’s op de 25e Landgoedfair was de feestelijke avond op zaterdag. Velen bleven voor deze zwoele zomeravond en genoten van de DJ en zanger die top 40-muziek ten gehore brachten.

Het stralende zomerweer droeg volgens de organisatie zeker bij aan de warme, familiaire sfeer. Met meer dan 100 parasols was het ondanks de hitte, goed toeven op het terrein. De workshops waren allemaal goed bezocht, de bakwedstrijd had ruim 30 inzendingen van fruittaarten en de Dairy Fair met de keuring van melkvee uit de regio verkoos wederom de mooiste koe tot de nieuwe barones van 2019. Het nieuwe kookboek ‘De landgoedkeuken’, dat werd gelanceerd op de eerste dag van de fair, was een 'regelrechte hit'.

Voor meer informatie: www.marienwaerdt.nl of www.landgoedfair.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven