Bob van 't Klooster, Bob's Kombucha:

"Ik zocht een alcoholvrij alternatief voor cider"

Bob van 't Klooster, van Bob's Kombucha, maakte eerst cider, maar is in een slecht appeljaar overgeschakeld op de 'paddenstoelendrank' Kombucha. "De ciderconsumptie zakte totaal in én ik zocht een alcoholvrij alternatief voor cider.” 

Voor dat alternatief ging hij in Amerika in de leer. "Daar hebben ze veel meer ervaring.” Hij maakt het biologische drankje in drie smaken: puur, gember-appel en framboos-limoen. ,"Dan moet je het zo zien: puur gaat keihard in de biologische winkel in Zutphen, terwijl framboos-limoen weer echt voor het Deventer Stadsstrand is.” 

Klik hier om verder te lezen

Bron: De Stentor


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven