Ineke Mastenbroek voorzitter van nieuwe Advies Raad Skal

Het bestuur van Skal heeft Ineke Mastenbroek aangesteld als onafhankelijk voorzitter van haar nieuw op te richten Advies Raad.

Mevrouw Mastenbroek combineert een uitstekende kennis van het politiek-bestuurlijke speelveld binnen de agrarische sector met ervaring op het gebied van toezicht en certificering, ondernemerschap en innovatie.

Oprichting Advies Raad
Het bestuur van Skal heeft een nieuwe governance-structuur opgezet in overleg met het ministerie van LNV en vertegenwoordigers van de biologische sector. In deze nieuwe opzet brengt een Advies Raad advies uit aan het bestuur en de directeur van Skal. De Advies Raad mag maximaal uit 20 leden bestaan waarin er een evenredige vertegenwoordiging is tussen primaire en secundaire productie, handel, winkels en de consument.

Vacature Leden Advies Raad
Heeft u interesse om Skal te adviseren over de onafhankelijke en onpartijdige uitvoering van de certificering en de uitvoering van het toezicht op de betrouwbaarheid van biologische producten? Bekijk dan de vacature voor Leden van de Advies Raad!  

Bron: SKAL


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven