Lowlandsgangers moesten kiezen tussen Beter Leven- en biologische kip

Op de Linkedin-pagina van Maartje Nelissen van The Food Line-up catering, is te lezen dat ze weer open waren met Brasserie 2050 op Lowlands festival. "Kudos aan Tom van Kuyk van Rabobank en ons eigen team van te gekke like minded chefs, kokkies en service guru's. Wat te gek dat iedereen weer zo open staat om te leren en zin heeft om zijn tanden te zetten in de flinke klauw van de nieuwe voedselvraagstukken. Vaak best een ingewikkeld verhaal. Net zoals het duurzame dilemma wat we serveren waarbij je de keuze hebt tussen een Beter Leven * Oranjehoen kip die 3 weken korter heeft geleefd en minder CO2 uitstoot of de Bio Kemperkip *** met meer leefruimte en meer buitenruimte. Wat ons betreft is er geen goed of fout. Waar zou jij voor gaan?"

Bron: Linkedin


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven