Charly's slaat noodgedwongen nieuwe weg in

"Hebben op dit moment geen bio-producent die met noten kan werken"

De veganistische handgemaakte Charly's kunnen op dit moment niet biologisch geproduceerd worden, dit meldt onderneemster Charlotte Zum Vörde Sive Vörding in een email waarin ze vertelt dat Charly's All is Fair noodgedwongen een nieuwe weg inslaat: "Wij hebben op dit moment geen producent die biologisch gecertificeerd kan produceren en tevens met noten kan werken. Hierdoor hebben wij momenteel geen mogelijkheid tot uitleveren van onze geliefde producten. We zijn achter de schermen druk aan het kijken wat onze mogelijkheden zijn.

Daarnaast hebben we wel een andere manier gevonden om onze impact voor een betere wereld voor mens, dier en milieu voort te zetten! We gaan in samenwerking met Delibert een allergenen en vegan assortiment ontwikkelen voor lunch- en borrelmomenten! Deze zal geheel allergenenvrij zijn zodat iedereen hier van kan genieten, uiterst smakelijk en inspirerend zijn, en natuurlijk bestaan uit duurzame ingrediënten.

De afgelopen vijf jaar hebben we zulke mooie ervaringen opgedaan en positieve invloed uitgeoefend op de markt, informatie en inspiratie verleend aan consumenten, retailers, groothandels en in de media. Daar zijn wij ontzettend trots op, en dit hadden wij niet kunnen doen zonder jullie steun en geloof in onze missie, daarvoor willen wij jullie hartelijk danken. Samen met jullie hebben we het verschil gemaakt. We zijn aangekomen op een onverwachte wending in ons pad, en we hopen dat jullie ook op deze nieuwe weg met ons mee zullen lopen. Mochten er vragen zijn of heb je suggesties, dan staan wij daar uiteraard voor open."

In maart 2017 verscheen dit artikel over Charly's All is Fair in Biojournaal. Hierin gaf Charlotte aan dat ze hoopte dat de Skal-certificering nieuwe deuren zou gaan openen voor Charly's.

Voor meer informatie: info@charlysallisfair.nl, www.charlysallisfair.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.