"Drentse biologische pompoensoep verovert de markt"

Op de Linkedin-pagina van GGZ Drenthe: "In plaats van een zomerse komkommer een bericht over de pompoen-mosterdsoep, verkrijgbaar in de Tuin-en kringloopwinkel Calendula op het GGZ Drenthe-terrein in Assen (Dennenweg 9).

Het bijzondere aan de biologische soep is, dat deze zelfgemaakt is door cliënten van Calendula. Voor de productie reisde een team collega’s af naar de Kleinste Soepfabriek in Leek. Het overheerlijke resultaat is verkrijgbaar in de winkel aan de Dennenweg. Eén pot soep euro 3,95, twee potten euro 5. ‘Een smaakvolle hartige soep met duurzaam geteelde pompoenen uit eigen kwekerij’.

Landelijke markt
Extra bijzonder is dat de soep voor het eerst ook te verkrijgen is via een landelijke retailer (website). Bedrijven, al dan niet verbonden aan de zorg, kunnen aldaar de soep bestellen (www.zorgboodschap.nl).

Behalve voor de soep is Calandula meer dan een bezoek waard. Daat-Drenthe draagt zorg voor de exploitatie. Daat-Drenthe is een sociale onderneming met vestigingen in Assen, Beilen en Emmen en is als integraal onderdeel van GGZ Drenthe, gespecialiseerd in de doelgroep met psychische en meervoudige problemen.

Bron: Linkedin


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven