Arnold en Petra Vergeer, kaasboerderij De Zeven Koeien:

"We kiezen er bewust voor om kleinschalig te werken"

Arnold en Petra Vergeer van kaasboerderij De Zeven Koeien in Doldersum werken met zeven biologisch gehouden koeien: Groninger Blaarkoppen. Achter de boerderij is een klein kaasfabriekje waar de melk van de koeien direct wordt verwerkt. 

"We kwamen op een punt dat we steeds meer gedwongen werden direct aan de consument te verkopen. Oldehove was daarvoor niet de beste locatie." En dus kochten ze de boerderij in Doldersum die ze volledig opknapten. "We zagen hier meer perspectief voor een winkel en een boerderij die we willen runnen op onze manier."

Klik hier om verder te lezen

Bron: Dagblad van het Noorden


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven