Dries Delanote, Monde de mille couleurs:

"We zijn authentiek en gedreven in alles wat we doen, van veld tot vork"

Dries Delanote van Monde des mille couleurs in Dikkebus, een deelgemeente van het West-Vlaamse Ieper, levert veldverse producten aan gerenommeerde topchefs en bekende sterrenrestaurants in binnen- en buitenland. 

Foto Facebook: Dries Delanote

"We zijn authentiek en gedreven in alles wat we doen, van veld tot vork. Alles draait rond cultiveren, ontdekken, leveren en triggeren. Wij werken uitsluitend samen met gepassioneerde partners, chef-koks van Dikkebus tot Gent, Brussel tot Parijs en terug. Je kunt die passie voor authenticiteit eten en delen op verschillende plaatsen. De mille couleurs-producten vind je terug in diverse respectabele restaurants en markten in België en Frankrijk."

Klik hier om verder te lezen

Bron: Landbouwleven


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven