Grotere bio-ruimte op Fruit Attraction

Tijdens de editie 2019 van Fruit Attraction zal er een ruimte ingericht worden om biologische versproducten te promoten. Hier kunnen groente- en fruitbedrijven hun biologische producten onder de aandacht brengen van de hele sector. 

De exclusieve beursruimte heeft een groter oppervlak dan tijdens eerdere edities en bevindt zich op een goede en strategische plek in de beurshal, paviljoen 6 van IFEMA, en geeft gehoor aan de groeiende nationale- en internationale vraag naar biologische producten. 

Voor het tweede opeenvolgende jaar zal er tijdens de beurs in het biologische gedeelte  ook het Biofruit Congress georganiseerd worden, een Europees congres over biologisch fruit en groente, dat plaats zal op 23 oktober met de medewerking van Proexport en Eurofresh Distribution. 

Fruit Attraction wordt georganiseerd door IFEMA en FEPEX en zal gehouden worden van dinsdag 22 tot en met donderdag 24 oktober in de hallen 3,4,5,6,7,8,9 en 10 van Feria Madrid. Voor wat betreft het aantal deelnemers zijn de verwachtingen positief. Men verwacht ook dat het beursoppervlak 10,8% groter zal zijn dan in 2018.

Bron: FEPEX.es

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven