Biologische droge worst wint smaaktest

Brandt & Levie komt als beste droge worst uit de smaaktest van culinair journalist Felix Wilbrink. De smaaktekst verscheen zaterdag 19 juli in de ZOMER bijlage van de Telegraaf. Met een team van 50 collega's werden door Felix zo'n 40 op het oog vergelijkbare worsten geproefd en hier kwam een top 5 uit. Met geen enkele stem tegen pronken de worsten van Brandt & Levie op nummer 1 en 2. De biologische droge worst met venkelzaad is de absolute favoriet, gevolgd door de naturel variant. "Blije varkens, verse kruiden en minutieuze bereiding. Zonder enige twijfel de winnaar!", aldus Felix.

Brandt & Levie staat in Nederland bekend om hun goed gehouden varkens. En om de drie chefs Jiri, Geert en Samuel die het bedrijf 8 jaar geleden oprichtten. Hun missie: mensen inspireren om beter vlees te eten. Daarom leerden ze in Italië het vak van worstmaker en begonnen in Amsterdam hun eigen worstenmakerij, waar ze uitsluitend worst maken van goed gehouden varken.

De droge worsten van Brandt & Levie zijn door heel Nederland verkrijgbaar en te bestellen via hun webshop.

Klik hier voor de smaaktest.

Voor meer informatie: info@brandtenlevie.nl en www.brandtenlevie.nl 


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven