"Voorst blijft sleutellocatie voor veredeling, zaadproductie en demovelden"

Nieuw logistiek centrum voor biologische zaden in Enkhuizen

Enza Zaden bouwt in Enkhuizen een nieuw logistiek centrum voor biologische zaden. Vanaf januari 2020 gaan daar de logistieke activiteiten van Vitalis Biologische Zaden plaatsvinden.

De afgelopen 25 jaar heeft Vitalis Biologische Zaden zich wereldwijd sterk ontwikkeld door nauwe samenwerking met biologische professionele groentetelers, zaadproducenten en andere ketenpartners. Daarnaast heeft ook de nauwe samenwerking met alle afdelingen van het moederbedrijf Enza Zaden hieraan een flinke bijdrage geleverd. Met de biologische missie van Vitalis en de innovatiekracht van Enza Zaden wordt het beste van twee werelden gecombineerd. 

Voorst: de biologische sleutellocatie van Vitalis
Het in hart en nieren biologische groenteveredelingsbedrijf kent een rijke historie met zijn wortels, letterlijk en figuurlijk, in Voorst. Deze authentieke plek is en blijft de biologische sleutellocatie van Vitalis voor veredeling, zaadproductie en demovelden.

Door groei van het bedrijf verhuizen de logistieke faciliteiten naar Enkhuizen. Momenteel zijn op het terrein van Enza Zaden de bouwactiviteiten voor een nieuwe, toekomstbestendige faciliteit in volle gang. Vanaf januari 2020 zal Vitalis hier het groentezaad op de vertrouwde, biologisch verantwoorde, manier verwerken, opslaan, verpakken en verzenden. 

Klik hier voor meer informatie.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven