Paloma Hotels in Turkije

Hotelgasten genieten van bio-producten rechtstreeks van de boerderij

Uit onderzoek dat Neckermann Reizen uitvoerde onder haar reizigers in maart 2019 blijkt dat lokale gerechten steeds vaker in trek zijn. Zo'n 21,6% van de Nederlandse reizigers vindt de lokale keuken een must-have op vakantie. Een paar jaar geleden was dat nog 15,9%. En of we echt die kroket nodig hebben op vakantie? Zeker niet. "Laat die maar lekker in Nederland", vindt ruim 65%. Een meerderheid probeert op vakantie namelijk liever lokale specialiteiten. 

Paloma Hotels, die ook het onlangs gerenoveerde Sentido Perissia aan de Turkse Riviera exploiteert, bezit de grootste biologische boerderij in Turkije. Van hieruit gaan de verse ingrediënten direct naar het bord van de hotelgasten.

Ece Tonbul, Directrice van Paloma Hotels: "Mijn moeder besloot op een dag over te stappen op biologische landbouw. Eerlijk? Het was niet de makkelijkste manier, maar wel de enige juiste. Wie ooit biologische groenten en fruit heeft geproefd, zal de veel intensere smaak in vergelijking met supermarktproducten direct proeven en zeker waarderen." 

Klik hier om verder te lezen

Bron: Verkeersbureaus.info


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven