Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

7x een vegan snack to go

Met de nieuwe vegan snack producten van BioToday in de tas heeft men altijd een verantwoord tussendoortje bij de hand voor onderweg. In dit artikel een overzicht van de nieuwe 'to go' snackproducten uit het aanbod van BioToday. 

Verantwoord snackassortiment

BioToday heeft een uitgebreide productlijn van biologische tussendoortjes voor ieder moment van de dag. Wat te denken bijvoorbeeld van de verschillende varianten repen en cookies (los en per drie verkrijgbaar), ontbijtkoek of fruity bites? Het assortiment is nu uitgebreid met deze nieuwe vegan producten:

Choco bar (kokos)
Good vibes snackmixen (6 varianten)
Rice cakes (pure chocolade)
Fruities (aardbei & bosbes)
Drinking vinegars (appel cranberry & sinaasappel)
Mini snackers (hennep maanzaad & wortel chili)
Minirolls (rijst chia & meergranen)

Choco bar kokos: dé biologische en vegan candy bar

Deze biologische reep met kokos en chocolade is een meer verantwoord alternatief op de bekende bestaande candy bars. De BioToday Coconut Bar is gezoet met ongeraffineerde suiker en omhuld met een laagje pure chocolade. Deze chocolade is gezoet met ongeraffineerde kokosbloesemsuiker en bevat geen melk, waardoor de repen helemaal vegan zijn. Ook nog eens glutenvrij.

Good vibes: 6 verschillende vegan snack mixen voor onderweg

Maar liefst 6 vegan good vibe mixen van noten, zaden en vruchten. Elk mix heeft een samenstelling van smaakvolle biologische ingrediënten, met unieke nutritionele waarden, zoals rijk aan vezels of een bron van eiwitten. De handige portieverpakkingen zijn ook nog eens ideaal voor in de tas. Verkrijgbaar in de volgende varianten:

Hazelnoot dadel
Goji zonnebloempitten
Cranberry pompoen
Cacao banaan
Noten zaden
Mango cashew

Rice cakes pure chocolade: gezoet met kokosbloesemsuiker én vegan

BioToday rijstwafels met chocolade zijn lekker als verantwoord tussendoortje. Deze wafels zijn gemaakt van gepofte rijst en bedekt met een laagje pure chocolade, gezoet met ongeraffineerde kokosbloesemsuiker. Laag in calorieën en doordat de chocolade geen melk bevat zijn de wafels ook geschikt voor veganisten.

Fruities: fruitsnoepjes met minimaal 96% fruit

Verantwoord snoepen? Dat is niet zo moeilijk met de biologische fruitsnoepjes van BioToday. Ze zijn gemaakt van minimaal 96% fruit en zijn een bron van vezels. Bovendien bevatten de fruities geen toegevoegde suikers en zijn ze vrij van kunstmatige toevoegingen zoals geur-, kleur- en smaakstoffen. Deze fruities lagen al in de winkel, maar zijn nu verkrijgbaar in een handzamere verpakking.

Drinking vinegars: het gezonde van appelciderazijn met een verfrissende twist van fruit

Met de appelciderazijn dranken speelt BioToday in op de trend van gezonde dranken. Appelciderazijn (gemaakt van gefermenteerde appels) staat bekend om de vele gezondheidsvoordelen: het helpt bij de spijsvertering, stimuleert de bloedcirculatie en bevat vitamine C. In deze dranken worden de gezondheidsvoordelen van appelciderazijn gecombineerd met fruit- en berkensap om het zo een verfrissend en makkelijk drinkbaar drankje te maken. De drinks bevatten geen toegevoegde geraffineerde suikers en minder dan 5 gram suiker per 100 milliliter. Verkrijgbaar in de smaken appel-cranberry en sinaasappel.

Mini snackers: dé glutenvrije en vegan snack voor de hartige trek

Met deze glutenvrije mini snackers, kan men heerlijk verantwoord snacken. De krokante chipjes zijn namelijk gemaakt op basis van zaden en pitten en hierdoor koolhydraatarm en rijk aan vezels. Bovendien worden deze crackers gemaakt met gekiemde zaden en bereid op lage temperatuur, waardoor de aanwezige voedingsstoffen optimaal behouden blijven. In de varianten hennep-maanzaad en wortel-chili.

Minirolls: rijstwafels in het klein

Rijstwafels zijn een favoriet licht en gezond tussendoortje en deze minirolls zijn ook nog eens heel handzaam voor onderweg. De wafels zijn verkrijgbaar in de varianten rijst chia & meergranen (maïs, rijst, en amarant). Ze zijn bovendien laag in (natuurlijke) suikers en vormen een bron van vezels.

Deze producten zijn onder meer te vinden in de biologische schappen van supermarkten als Albert Heijn, Jumbo en Coop. Of bestel via foodshop.bio.

Voor de retailer:
Wilt u de nieuwe producten van BioToday ook in uw schap of meer informatie? Neem dan contact op met stefan@desmaakspecialist.nl 

Publicatiedatum: