‘Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks’:

Recepturen van de fruitsmaken Aranciata, Limonta, Aranciata vernieuwd en biologisch

San Pellegrino, het wereldberoemde Italiaanse merk dat vooral bekend staan om haar water, heeft de naam van haar fruit- en frisdanken portfolio gewijzigd van Sanpellegrino Fruit Beverages naar Sanpellegrino Italian Sparkling Drinks. Alle soorten fruit- en frisdankjes van Sanpellegrino gaan vanaf nu onder deze merknaam door het leven. 

De recepturen van de fruitsmaken Aranciata, Limonata en Aranciata Rossa zijn vernieuwd en zijn hierdoor een biologische frisdrank geworden. Daarnaast komt er een tweede tonic variant, namelijk de Tonica Oak, met eikenhout extract. Tot slot introduceert Sanpellegrino haar eigen Ginger Beer. 

Ook hebben de oude vertrouwde flesjes plaats gemaakt voor een volledig nieuw uiterlijk: iets slanker en hoger, met een duidelijke Sanpellegrino uitstraling. In het glas zal een reliëf komen van de ster en de tekst ‘Sanpellegrino’. Hierdoor krijgen de Italian Sparkling Drinks (ISD’s) een meer premium uitstraling.

Met deze vernieuwde producten wil San Pellegrino beter inspelen op de behoefte van de huidige consument en op meerdere drinkmomenten in kunnen spelen.

In verband met de omvang van de wereldwijde introductie van de nieuwe productlijn, komen de smaken gefaseerd binnen op de Nederlandse markt. 

Bron: Kepler15


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven