De Veldkeuken vestigt zich in historisch rijksmonument 't Goed ten Rhijn

René van der Veer en Juliette Borggreve, eigenaren van de Veldkeuken, een ambachtelijke bakkerij en landgoedkeuken, hebben hun droomlocatie gevonden in een historisch rijksmonument op steenworp afstand vanaf hun bestaande locatie en woning. Het rijksmonument 't Goed ten Rhijn is volledig gerestaureerd en heeft een nieuwe bestemming gekregen. Hierdoor is het pand weer toekomstbestendig en krijgt het een nieuwe en passende functie als biologisch-ambachtelijke bakkerij en keuken op het landgoed.

Bakkerswereld heeft hier een uitgebreid artikel over geschreven. Klik hier om het te lezen.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven