Godminster wint titel 'The Nation’s Favourite Organic Product'

Godminster’s Vintage Organic Cheddar heeft de begeerde titel 'The Nation's Favourite Organic Product' gewonnen bij de BOOM Awards, die eind juni in Londen zijn uitgereikt.

De Best Of Organic Market Awards is de enige prijsuitreiking in het VK in zijn soort en wordt georganiseerd en gepresenteerd door de Soil Association. Tijdens de uitreiking worden de allerbeste spelers uit de biologische sector in het zonnetje gezet, die allemaal hard werken om voeding te telen, produceren, verkopen, serveren en vieren zoals het hoort te zijn.

The Nation's Favourite is de meest opvallende categorie van de BOOM Awards en de enige categorie waarbij het Britse publiek mag stemmen en hun favoriete biologische product kan nomineren.

De avond begon goed voor Godminster’s Vintage Organic Cheddar, toen ze de prijs voor de Best of Organic Dairy in ontvangst mochten nemen. In de Organic Cheese categorie was hun Oak-Smoked Vintage Organic Cheddar ook een finalist.

Deborah Bradfield, commercieel directeur bij Godminster zei over over de prijzen: "We zijn zo blij met deze prijzen en iedereen op kantoor kon zijn enthousiasme bijna niet inhouden toen we het nieuws hoorden. We zijn enorm trots! Dat we niet alleen een prijs hebben gewonnen die door juryleden uit de sector is toegekend, maar ook één waarbij het publiek op ons heeft gestemd is een fantastische ervaring.

We zijn de klanten die op ons gestemd hebben zo dankbaar voor hun steun en willen iedereen die op ons gestemd heeft enorm bedanken. Natuurlijk zouden we dit ook niet hebben gedaan kunnen hebben zonder ons geweldige team!"

Godminster Vintage Organic Cheddar is een heerlijke romige cheddar die bedekt is met een bordeauxkleurige was. Het is tot 12 maanden gerijpt, en hierna wordt de beste kaas geselecteerd om mee te doen aan de wedstrijd. De cheddar is geschikt voor vegetariërs, bevat geen conserveringsmiddelen, en is biologisch gecertificeerd door de Soil Association.

De cheddar is online te bestellen via www.godminster.com/products, zowel apart of in een cadeauset, en is beschikbaar bij verschillende onafhankelijke retailers in het VK, zoals Waitrose, Ocado, Selfridges en Harrods.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven