Op 11 juli speciale voorstelling in het Beauforthuis

"The Biggest Little farm is een geweldige film!"

In Amerika werd deze film genomineerd voor diverse prijzen. In Nederland draait deze film sinds 13 juni in de bioscoop. ‘The Biggest Little farm’ is een indrukwekkende bioscoopfilm van filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly die samen een droom laten uitkomen: een biodynamisch en inmiddels gecertificeerd Demeter-bedrijf in California, dat ondanks tal van tegenslagen in 7 jaar een dor stuk land omvormt tot een schitterend bedrijf barstensvol leven.

De film toont hoe je met de natuur kunt samenwerken door te investeren in bodemvruchtbaarheid en biodiversiteit. Maar ook hoe je bij plagen en ziekten juist een stap terug zet om vanuit observatie en studie naar een systeemoplossing te komen. "Leerzaam, overtuigend en ook visueel schitterend om te zien", aldus Bert van Ruitenbeek, directeur van Stichting Demeter. 

In het Beauforthuis in Austerlitz wordt de film donderdag 11 juli vertoond, speciaal voor geïnteresseerde boeren en tuinders . Voorafgaand krijgen de bezoekers een biologisch groentetaartje en een biologisch sapje. Er is ruimte voor discussie en ontmoeting. De inloop is vanaf 19.00 uur en de film start om 20.00 uur. Na afloop van de film krijgen de bezoekers een ‘Biggest Little Farm’ tasje mee naar huis. De kosten bedragen 5,50 Euro per persoon.

Klik hier om kaartjes te bestellen

Klik hier voor een voorproefje van de film


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven