Ga naar de tech & bio van 17 t/m 19 september in Valence

Op 17 september 2019 vindt de tech&bio in Valence (Frankrijk) plaats. Dit is de professionele openluchtbeurs voor de biologische landbouw. De beurs is bekend in heel Europa en is een unieke kans voor ondernemers om kennis op te doen over de nieuwste en meest efficiënte biologische landbouwtechnieken.

De beurs biedt gelegenheid tot kennisuitwisseling over bijvoorbeeld NKG, mechanische onkruidbeheersing en het maken van nieuwe connecties in de Europese markt. Naast allerlei velddemonstraties is er ook een volledig programma aan interessante en praktijkgerichte lezingen. Ook worden bezoeken georganiseerd aan landbouwbedrijven in de streek.

Bionext organiseert dit jaar een bezoek aan deze beurs met een Nederlandse delegatie. De voertaal van de beurs is Frans. Beheersing van het Frans is handig, maar niet noodzakelijk. Klik hier voor een sfeerimpressie.

De beurs is interessant voor alle professionals betrokken bij de biologische sector. (Biologische) landbouwers krijgen voorrang en korting bij inschrijven. 

De kosten zijn ongeveer € 200 à € 250 voor boeren en € 350 à € 400 voor andere deelnemers. In het tarief zijn vervoer (trein), 2 overnachtingen, toegangsticket en vier maaltijden inbegrepen. Dankzij de groepstarieven en de samenwerking met de organisatoren van tech&bio kan Bionext een voordelig tarief aanbieden. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal deelnemers, het type kamer en de actuele TGV-tarieven.

Klik hier voor meer informatie over de tech&bio

Voor aanmelding via Bionext: Heining@bionext.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven