Biologisch drankje ontstaan uit keuken-experiment

Een biologisch drankje dat letterlijk is ontstaan uit een keuken-experiment. Dat is Honest. Een caloriearme en verfrissende dorstlesser gemaakt van kruidenthee, versterkt met natuurlijke fruitsappen en licht gezoet met biologische rietsuiker. Of het nu gaat om de ingrediënten, de recyclebare flesjes of de biologische certificering, de ambitie van Honest is om biologisch en duurzaam voor iedereen toegankelijk te maken. 

Ontstaan van Honest
Honest is in 1998 ontwikkeld door de New Yorkers Seth Goldman en zijn docent Barry Nalebuff. Het idee voor Honest ontstond toen Goldman na een rondje hardlopen zocht naar een geschikte dorstlesser. Omdat hij niets naar zijn smaak kon vinden, mixte hij fruitsap met water en al snel had hij de perfecte blend. Hij bottelde een paar flessen en bracht deze naar de supermarkt Fresh Fields. Toen ze meteen 15.000 flessen bestelden, was Honest geboren. Het merk ontwikkelde zich tot het grootste biologische, gebottelde theemerk van Amerika en is vandaag de dag in meer dan 100.000 Amerikaanse winkels verkrijgbaar.

Honest streeft naar een drankje voor ieder moment van de dag. Alleen het beste van de natuur is goed genoeg voor Honest. Daarom maakt Honest de drankjes uitsluitend van hoogwaardige, biologische ingrediënten en zijn ze laag in calorieën. Zo werken we alleen samen met boeren die biologisch gecertificeerde producten leveren. Goed voor de biodiversiteit van onze mooie aarde en wel zo honest.

Honest Real Tea & Fruity
De biologische kruidenthee wordt direct op de plek van herkomst in heet water getrokken en gefilterd. Daarna wordt de kruidenthee-infusie gemixt met fruitsap uit concentraat en met biologische rietsuiker die de specifieke smaken bepalen. Naast Honest Real Tea is nu ook Honest Fruity in Nederland verkrijgbaar. Het verschil? In Honest Real Tea staat de thee centraal, in Honest Fruity het fruit.

Honest Kids
Honest Kids combineert biologische vruchtensappen en water in eenvoudige en lekkere drankjes voor kinderen. De drankjes zijn caloriearm en worden alleen gezoet met puur vruchtensap. Honest Kids is verkrijgbaar in de smaken Appel en Rode vruchten. Honest Kids zit in flesjes die zijn uitgerust met een handige sportdop om morsen te voorkomen en is verkrijgbaar in een 4 x 200 ml multipack.

Linda Foundation
Voor lang niet iedereen is het vanzelfsprekend om af en toe te kunnen genieten van iets lekkers. Honest helpt gezinnen met kinderen helpen die het financieel zwaar hebben. En dat doen ze samen met de LINDA.foundation. Samen steunen ze de mensen bij wie de kleine beetjes écht tellen. Hoe Honest dat doet? Na aankoop van een Honest product kan er een foto van het flesje of de kassabon worden gemaild of via Facebook Messenger worden verstuurd. Er wordt dan €1,12 gedoneerd aan de LINDA.foundation. Meer informatie? Lees het hier.

Verkrijgbaarheid
Honest is sinds 2017 verkrijgbaar bij de Albert Heijn supermarkten en op ah.nl. Ga voor meer informatie over Honest naar www.drinkhonest.nl.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© BioJournaal.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven