Speciale E-scooter voor de AGF-branche

Ecruiser, marktleider op het gebied van elektrische fat-tire scooters, lanceert vandaag een E-scooter die speciaal is ontwikkeld voor de AGF-branche. De nieuwe variant van het huidige Ecruiser X1 model heeft een hoger actieradius van maar liefst 120km en uitbreidbaar tot 180km, grote kunststof AGF kist achterop voor al uw gereedschap en een telefoonhouder zodat deze altijd in de buurt is. Ecruiser werkt in verschillende branches en bieden mobiliteitsoplossingen binnen de zorg, horeca en sinds vandaag ook de AGF-sector.

De Ecruiser X1 - AGF Edition
De elektrische scooter Ecruiser X1 heeft 1 draagbare en 1 vaste 60V20Ah lithium-ion batterijen die in 4 uur kunnen worden opgeladen.
De E-scooter beschikt over een krachtige 1500W elektrische motor en heeft een snelheid van 25km/u (eigen terrein 40km/u) en een actieradius van 120 kilometer welke uitbreidbaar is tot 180 kilometer. De X1 AGF Edition is voorzien van een grote kunststof AGF kist waar producten of gereedschap in vervoerd kunnen worden.

Brede banden - Betere wegligging
Eerdere generatie escooters hebben smalle banden waardoor rijden door gras en zand praktisch onmogelijk is. Het voordeel van de fat-tire E-scooter is de wegligging op zandpaden, gras en zelfs de modder. De brede banden zorgen voor een betere balans en comfort tijdens iedere off-road rit.Het model de Ecruiser X1 is naast een betaalbare duurzame oplossing ook erg makkelijk in gebruik, zo kun je key-less rijden, je telefoon opladen met het USB oplaadpunt en de accu overal mee naar toe nemen. Met de huidige energie prijzen kost het opladen van de escooter nog geen €0,50 per 100km. Daarnaast is elektrisch rijden extra aantrekkelijk door de Milieu-investeringsaftrek (MIA) en Willekeurige afschrijving milieu-investeringen (Vamil).

Ecruiser richt zich alleen op unieke en revolutionaire elektrische scooters die echt opvallen en heeft sinds hun lancering in augustus 2018 al meer dan 200 scooters verkocht! Het is hun doel om vervoer op een duurzame en leuke manier te veranderen.

Het nieuwe model is vanaf juni 2019 verkrijgbaar via de Ecruiser website of bij een van de verkooppunten.

Voor meer informatie:
Jeffrey van Akkeren
Ecruiser
Molenstraat 67
4698 BB Oud-Vossemeer
Tel. 0166 234 858
www.Ecruiser.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven