Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Diploma uitreiking coachingsopleiding Natuur in Begeleiding

Kraaybeekerhof Academie reikte dinsdag 18 juni aan 13 studenten hun diploma uit. Deze studenten volgden 1,5 jaar een opleidingstraject aan de Academie. De opleiding Natuur in Begeleiding leidt op tot (werk) begeleider tuin/ zorgboerderij, wandelcoach of natuurcoach. Uniek aan deze opleiding is de combinatie die wordt gemaakt tussen het begeleiden van mensen, individueel of als groep, en de natuur.

Thuishaven van Kraaybeekerhof Academie, onderdeel van Stichting Kraaybeekerhof, is Landgoed Kraaybeekerhof. Dit Landgoed ligt midden in Driebergen- Rijsenburg: een onverwachte oase van groen, verscholen achter de huizen van de Van Oosthuyselaan en de Diederichslaan.

Juist voor de opleiding Natuur in Begeleiding wordt het Landgoed gebruikt voor bijvoorbeeld buitenoefeningen. Een belangrijk motto van de Academie "wat je binnen leert, ervaar je buiten: en andersom" gaat zeker op voor deze coachingsopleiding.

Meer weten over deze opleiding? Kom 29 juni naar de informatiemiddag (opgave www.kraaybeekerhof.nl).

Het volledige programma van de Kraaybeekerhof Academie staat ook op www.bioacademy.nl.

Publicatiedatum: