Jubileumbeurs Holland Pharma op 27 juni 2020

Informatiebeurs in stadion De Vijverberg trekt 650 klanten

In stadion De Vijverberg in Doetinchem (De Graafschap) vond afgelopen zaterdag 15 juni de jaarlijkse Informatiebeurs van Holland Pharma plaats, een gezamenlijke dag voor ondernemers en leveranciers. Meer dan 650 klanten hebben een bezoek gebracht aan de beurs. De beurs stond in het teken van nieuwe producten, leuke workshops en interessante lezingen.

De stands van de ruim 80 verschillende leveranciers stonden opgesteld langs het speelveld om bezoekers kennis te laten maken met hun producten. Het aanbod varieerde van (biologische)voeding tot supplementen en van (medische) hulpmiddelen tot (natuur)cosmetica. Ook konden bezoekers lezingen bijwonen of deelnemen aan een workshop. Op de foodpleinen kon men terecht om te genieten van het mooie weer of te netwerken onder het genot van een biologisch hapje en drankje.

Holland Pharma kijkt terug op een zeer geslaagde beurs en nodigt de bezoekers uit voor hun Jubileumbeurs op zaterdag 27 juni 2020. De Jubileumbeurs staat in het teken van het 50-jarig bestaan van Holland Pharma.

Voor meer informatie: www.hollandpharma.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven