Opleiding Natuurvoedingskundige: enkele vakken ook apart te volgen

Zaterdagmiddag 15 juni om 14:00 uur geven docenten en oud-studenten een interactieve kennismakingsmiddag over de opleiding Natuurvoedingskundige van de Kraaybeekerhof Academie. Nieuw in 2019 is dat een aantal vakken van het eerste opleidingsjaar ook los te volgen zijn, zoals het vak productkunde, biodynamische landbouw, kruiden of voedingsleer.

Naast algemene opleidingsinformatie zal deze middag de actuele voedingskennis van deelnemers getest worden. Na deze middag weten zij waarom de opleiding Natuurvoedingskundige van Kraaybeekerhof Academie uniek in Nederland is. Ook zijn ze misschien beroofd van een paar zekerheden die ze meenden te weten over voeding… Tenslotte hebben ze letterlijk mogen proeven hoe smakelijk natuurvoeding kan zijn.

In september start de 3-jarige deeltijdopleiding Natuurvoedingskundige. Het eerste jaar van deze opleiding is ook goed los te volgen en vormt een prima basis voor iedereen die in zijn beroep intensief met natuurvoeding werkt. Diverse eigenaren of medewerkers van natuurvoedingsspeciaalzaken kan de Academie tot haar (ex-)studenten rekenen.

De informatiemiddag is gratis toegankelijk, wel van te voren inschrijven via deze link

Voor meer informatie over het aanbod van Kraaybeekerhof Academie: www.bioacademy.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven