Nederlandse bedrijven positief over eerste editie Organic Food IBERIA

Op 6 en 7 juni heeft de eerste editie van de Organic Food IBERIA vakbeurs plaatsgevonden in Madrid. Professionals uit meer dan 70 verschillende landen bezochten de organic beurs en tevens bijna 500 exposanten namen deel. Aan deze eerste editie hebben de volgende 6 Nederlandse bio-bedrijven deelgenomen: Horizon Natuurvoeding BV, Nutland, Royal Green, Tradin Organic, Yarrah Organic Petfood BV en Korpershoek BV.

De stand van Tradin Organic.

De Nederlandse bedrijven waren erg positief over deze puur B2B Organic Food vakbeurs. Al deze bedrijven zijn al actief op de Spaanse markt en zagen de beurs voornamelijk als een goed meetingpoint met hun reeds bestaande Spaanse klanten. De meeste bedrijven zijn ook bekend met de jaarlijkse Biocultura beurs die in verschillende steden plaatsvindt in Spanje (Madrid, Barcelona, Valencia, Bilbao, Sevilla, A Coruña). Deze beurs is daarentegen niet alleen gericht op organic food, maar ook op andere sectoren en daarnaast ook gericht op de consument.

Yarrah presenteerde haar biologische honden- en kattenvoeding aan het publiek in Madrid. 

De tweedaagse Organic Food Iberia vakbeurs bood een veelzijdig programma met veel matchmaking en netwerkgelegenheden, tastings, conferenties (bijvoorbeeld over International harmonization of Organic Regulations), chef demonstraties, product launches et cetera.

Jeroen en Alise Kramer achter de balie in de stand van Horizon Natuurvoeding (achter hen directeur Gaston Smit). 

Klik hier voor de volledige lijst met exposanten.

De foto van de stand van Korpershoek ontbrak helaas in het bericht van Agroberichten Buitenland.

Nutland.

En Royal Green, met in het midden eigenaar Roy Jongens.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven