Odin stelt 325 goodiebags beschikbaar

The Biggest Little Farm 13 juni in de bioscoop

Filmdistributeur Cinemien vroeg Odin partner te worden voor de Nederlandse vertoning van deze film. Marieke Pohlman (marketing manager Cinemien): "Odin past perfect bij de idealen achter deze film. Odin is een coöperatie die al ruim 35 jaar biologische en biodynamische producten op de markt brengt. Ook heeft Odin een eigen biodynamische boerderij. Een mooie match dus."

Odin heeft voor de première van de film 325 goodiebags ter beschikking gesteld. Via Facebook en Instagram van Odin kunnen mensen gratis kaartjes winnen voor de film. Odin staat als partner vermeld op www.thebiggestlittlefarm.nl

The Biggest Little Farm is vanaf 13 juni te zien in de bioscoop. 

In 2011 laten filmmaker John Chester en zijn vrouw Molly hun werk en het stadsleven achter zich om hun droom te realiseren. Even buiten Los Angeles probeert het koppel een stuk dor land om te bouwen tot een unieke boerderij met een bloeiend, zelfregulerend ecosysteem. De film toont een eerlijk en bijzonder aandoenlijk beeld van dit jarenlange proces om in harmonie met de natuur te leven, met zowel de successen als de tegenslagen. 

Voor meer informatie:

www.odin.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.