"De materiële schade is enorm"

Uitslaande brand in Odin winkel Breda

Tholen - In de biologische supermarkt Odin aan de Ginnekenweg in Breda heeft vannacht brand gewoed. De brand is geblust door vier blusvoertuigen van de brandweer die ter plaatse waren gekomen. Er zijn geen gewonden gevallen. Odin-directeur Merle Koomans van den Dries vertelde vanmorgen al: "Er zijn gelukkig geen gewonden gevallen, maar zoals het er nu naar uitziet is de materiële schade enorm. De winkel is daarom tot nader order gesloten."

Brandweermannen overleggen op de stoep voor de winkel. Foto: Perry Roovers.

Odin-directeur Theo Boon was vanmorgen al vroeg ter plaatse. David Egelmeers, hoofd communicatie, marketing & e-commerce bij Odin geeft aan dat zijn collega's aanwezig zijn in Breda om klanten en leden te woord te staan. In een persbericht van Odin verklaart Merle verder: "Alle Bredase collega's hebben we in alle vroegte geïnformeerd en ook onze klanten zijn op de hoogte gebracht. Klanten die vanochtend vroeg naar de winkel kwamen waren behoorlijk overstuur. We zullen er alles aan doen om onze Bredase klanten zo snel mogelijk weer van hun biologische boodschappen te voorzien."

Foto: Perry Roovers.

De brandweer van Breda werd om 0:35 uur gealarmeerd en verzocht met spoed ter plaatste te gaan. De brandweer schaalde al snel op naar middelbrand. Door de brand was er veel rookontwikkeling en de politie sloot de straat met linten af. Ook werden de bovenliggende woningen door de brandweer ontruimd en zijn de naastgelegen panden gecontroleerd. Om de supermarkt te kunnen betreden, moest de brandweer een raam en de veiligheidsdeuren slopen. Om 1:30 uur was de brand onder controle en zijn ze met nablussen begonnen.

Voor meer informatie: communicatie@odin.nl en www.odin.nl  


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven