Informatiebord solitaire bijen ontworpen

"Een dergelijk informatiebord kan een welkome aanvulling zijn"

De Themagroep 'Solitaire bijen en bestuiving' van het Blauwe Bessen Platform heeft een kunstzinnig informatiebord laten ontwerpen voor plaatsing bij de nestblokken van de solitaire bijen op de blauwe bessenteeltbedrijven.

"Door de toenemende belangstelling voor de inzet van solitaire bijen in de fruitteelt in het algemeen, kan een dergelijk informatie bord een welkome informatieve aanvulling zijn voor andere sectoren in de fruitteelt. Het informatie bord is bedoeld om de klanten, bezoekers en consumenten beter op de hoogte te stellen, hoe de telers met de solitaire bijen omgaan en hoe ze worden ingezet voor de bestuiving van de fruitbloesems. Verder draagt het informatie bord bij aan het versterken van ons imago als fruitteelt sector", aldus Joop Dahm van de themagroep.

De borden zijn verkrijgbaar op A4 formaat, eenzijdig bedrukt op pvc-board 5 millimeter en gelamineerd en kost €40 per stuk.

Voor meer informatie:

Joop Dahm
06 10392588
joopdahm@hetnet.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.