Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Goed zoet dankzij kokosbloesemsuiker"

Instant bio cacao drink verrijkt met maca

Een mok warme chocolademelk zit vaak boordevol suiker en bevat weinig cacao die ook nog eens bewerkt is en daarmee zijn gezonde uitwerking mist. "Met Biotona Bio MacaQuik kan iedereen - groot en klein - nu onbezorgd genieten van een lekkere én gezonde cacaodrink. Deze met maca verrijkte cacaodrink met 50% raw cacaopoeder en al het goede van maca, kokosmelk, natuurlijke kokosbloesemsuiker en lucuma bereid je in no time", vertelt Leen Decorte namens KeyPharm.

Feelgood drank
De pure cacao die Biotona gebruikt is 100% puur en raw. Dat betekent dat de cacao niet bewerkt is, maar verkregen door koude persing, gewonnen uit gefermenteerde en gedroogde cacaobonen. Zo behoudt de cacao alle gezonde fytonutriënten en antioxidanten (onder andere polyfenolen). "Pure cacao is tevens goed voor het humeur, opwekkend en geeft energie. Maca - een wortel die hoog in het Andesgebergte groeit - verhoogt je fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Dit heeft te maken met de extreme omstandigheden als temperatuurswisselingen, felle zon en harde wind waartegen de macaplant zich gewapend heeft. Maca verbetert de stressbestendigheid, humeur, alertheid en energieniveau. Toegevoegde kokosmelk maakt de drank extra smeuïg en smakelijk en bevat vezels die de darmfunctie verbeteren."

Goede suikers
Biotona Bio MacaQuik is gezoet met kokosbloesemsuiker, vervaardigd uit de nectar uit kokosbloesems. "Kokosbloesemsuiker is niet geraffineerd, daarom bevat het zoveel belangrijke inhoudsstoffen, waaronder verschillende B-vitamines en allerlei mineralen, zoals magnesium, ijzer, zink en kalium. Het andere zoetende poeder is lucumapoeder, gemaakt van de zoete lucumavrucht die groeit in de Andesvalleien in Peru. Lucuma bevat bovendien bèta-caroteen en B-vitaminen. Goed zoet dus."

Koud, warm & quick
Biotona Bio MacaQuik kun je zowel warm als koud bereiden. Schep eenvoudigweg een theelepel poeder in een mok, leng aan met een beetje (plantaardige) melk en giet er vervolgens de warme of koude melk bij tot de gewenste hoeveelheid. Ook prima te gebruiken in shakes en smoothies of bij het bereiden van gebak.

Prijs: 12,50 euro (200 gram)

Voor meer informatie: leen.decorte@keypharm.com 

Publicatiedatum: