Mucci Farms

Volledig recyclebare verpakkingen voor biologische en conventionele snackgroenten

Met de nieuwe snacklijn Simple behoort Mucci Farms tot de finalisten van de United Fresh Innovation Awards 2019 in de categorie 'beste nieuwe verpakking'. Vorig jaar sleepte het bedrijf al een award in de wacht met haar CuteCumber Poppers verpakking.

Simple is een acroniem voor Sustainable Innovation Made Purposely for our Living Environment. "Deze serie verpakkingen is volledig recyclebaar," zegt Fernanda Albuquerque van Mucci Farms. "Zowel de kartonnen tray als de bedrukte folie kunnen volledig worden gerecycled."

Emily Murracas en Ajit Saxena tonen de SIMPLE snacks.

Verpakking maakt debuut op Amerikaanse markt
“Tijdens de vakbeurs United Fresh zal de verpakking haar debuut op de Amerikaanse markt maken," vervolgt Albuquerque. "Deze verpakking bevindt zich nog in de beginfase omdat hij eerst werd ontwikkeld als recyclebaar item. Het is belangrijk dat we grondig onderzoek doen om de beste langetermijnoplossingen te ontwikkelen. De afgelopen maanden hebben we gewerkt aan een verscheidenheid aan duurzame alternatieven, waaronder composteerbare oplossingen. Het is een continu proces."

Mucci Farms premium snackgroenten, zoals Sun Drops rode cherrytomaten (473 gram), Sun Bliss Sweet oranje cherrytomaten (473 gram), Blended Flavours tomatenmix (453 gram) en Sweet to the Point mini-puntpaprika's (236 gram), zijn verkrijgbaar in de lijn SIMPLE. "We maken al gebruik van duurzame verpakkingen voor onze biologische productlijn maar willen deze uitbreiden naar alle producten, ook conventionele," legt Albuquerque uit. Educatief element groot pluspunt
Mucci Farms kijkt uit naar de United Fresh-vakbeurs en het bedrijf is er trots op dat het dit evenement sponsort. "De variëteit aan exposanten is geweldig en de nadruk op educatie maakt dit evenement uniek," vertelt Joe Spano, vicedirecteur sales & marketing. "De sessies en workshops zijn enorm waardevol geweest voor ons team met name omdat op United Fresh tal van relevante onderwerpen aan bod komen voor de AGF-sector."

Voor meer informatie:
Ajit Saxena
Mucci Farms
Tel: (+1) 519-326-8881
asaxena@muccifarms.com
www.muccifarms.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven